Balder Boomverzorging
3 pijlers

3 Pijlers

MENS

 

De klant staat centraal. We doen steeds ons uiterste best om uw vraag zo duidelijk mogelijk te krijgen en maatwerk te leveren.

Daarnaast hechten we ook een groot belang aan klantvriendelijkheid en bereikbaarheid.

 

Een voorbeeld:

 

Voor iedere offerte komen we gratis de situatie ter plaatste bekijken om verschillende opties te bespreken. Zo krijgt u steeds een offerte volledig op maat van uw project. U kan steeds rekenen op een correcte prijs. En de prijs op uw offerte = de prijs op uw factuur. U betaalt geen cent te veel..

 

 

BOOM

 

Balder Boomverzorging is ontstaan uit de passie voor bomen. We proberen daarom steeds uw wensen  te verenigen met wat voor de boom optimaal is.

 

Een voorbeeld:

 

Een klant contacteert ons met de vraag een waardevolle boom te vellen omdat er regelmatig grote takken uitbreken. In zo'n situatie gaan we niet zonder meer de boom tegen de grond smijten. We overlopen eerst met de klant welke andere oplossingen er mogelijk zijn: uitlichten, uitdunnen, kroonverankering... Ook als we er op die manier minder aan verdienen!

Eénmaal goed geinformeerd opteert de klant er vaak voor de boom toch te behouden

 

PLANEET

 

De zorg voor natuur en milieu gaat uiteraard veel verder dan enkel uw boom. Daarom proberen we daar waar mogelijk steeds te kiezen voor de meest ecologische en duurzame oplossing. Deze lijn trekken we door tot in alle details van Balder Boomverzorging.

 

Enkele voorbeelden:

 

Voor verplaatsingen tot 10 kilometer  die weinig materiaal vereisen nemen we de (bak)fiets

 

Gebruik van ecologische materialen, zoals kokostouw, biokettingolie,..waar mogelijk

 

Snoeien gebeurt indien mogelijk met een handzaag. Als die niet voltstaat wordt een kettingzaag op accu gebruikt en in laatste instantie pas een benzinemotorzaag.